Presenten una reclamació al The Police per vetar l'entrada per motius racistes


  • Comparteix:

Imatge de l'establiment / Foto: Facebook The Police

Imatge de l'establiment / Foto: Facebook The Police

Un grup de joves ha presentat una reclamació contra l'establiment The Police 080 per presumptament haver vetat l'entrada a dos joves per motius racistes. Els fets van ocórrer divendres passat quan, segons els reclamants, el personal de seguretat del local va impedir que un jove senegalès i un altre d'origen familiar dominicà entressin a l'establiment. Els responsables de The Police neguen l'acusació i asseguren que es va prohibir l'entrada perquè van tenir una actitud violenta.

Segons els reclamants, els dos joves es van presentar al local en grup amb altres amics, els quals van poder accedir sense problemes. En canvi, a ells, juntament amb una tercera persona, se'ls va impedir l'entrada perquè segons el personal de l'establiment el local estava reservat per a una festa privada per a la qual es necessitava una polsera acreditativa. Quan van comprovar que cap dels clients, fins i tots els seus amics, no havien entrat amb una polsera, els responsables van justificar la decisió argumentant que els joves no eren el perfil del local.

Davant el que consideren una discriminació, els joves van demanar el full de reclamacions, que segons asseguren va ser negat pel local. Per això van reclamar la presència dels Mossos d'Esquadra per formalitzar la reclamació, a la qual ha tingut accés Cugat.cat.

Els reclamants lamenten l'actitud dels responsables del local, els quals acusen de proferir comentaris ofensius, així com discriminar per raons de raça, com ha explicat un dels afectats, Alberto Aracena.

Alberto Aracena

Ens hem sentit discriminats. No som més ni menys que les persones que estaven al local. Jo em vaig sentir ofès.


El responsable de The Police 080, Roger Mesegué, ha negat que el motiu per vetar l'entrada fos racista i l'ha atribuït a aspectes del seu vestuari. Tal com apareix a l'escrit del local al full de reclamació, el responsable assegura que els joves presentaven una actitud violenta i mostraven símptomes d'haver consumit drogues.

Roger Mesegué

No deixem entrar gent amb samarretes sense mànigues. Es van posar agressius i estaven beguts. Ens va donar la sensació que havien consumit altres tipus de substàncies.


Mesegué ha assegurat que van ser els treballadors els qui van trucar als Mossos d'Esquadra i ha negat que cap persona de la plantilla proferís insults.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.