Talls de trànsit a diverses vies per Festa Major


  • Comparteix:

La Festa Major alterarà la circulació viària entre el 28 de juny i el 2 de juliol / Foto: Ajuntament

La Festa Major alterarà la circulació viària entre el 28 de juny i el 2 de juliol / Foto: Ajuntament

La Festa Major obligarà a tallar l'accés de vehicles a cinc carrers del centre de la ciutat els cinc dies de celebració. A més, els seguicis i les activitats de carrer provocaran talls puntuals de trànsit a vies i places de Sant Cugat.

La circulació de vehicles a Sant Cugat es veurà afectada en alguns punts:

Afectacions permanents del 28 de juny al 2 de juliol
- Avinguda de Cerdanyola, a partir de la rotonda d'entrada des de Cerdanyola

- Carrer de la Creu

- Rambla del Celler: des del carrer Cèsar Martinell fins a Francesc Moragas cada dia, de cinc de la tarda a dos quart de deu de la nit

- Plaça Barcelona

- Carrer de Sant Medir: cada dia de vuit del vespre a dues de la matinada.

Afectacions permanents del 28 de juny l'1 de juliol
- Esport al Carrer, al carrer Abat Armengol, des del carrer Indústria fins al passeig Francesc Macià

- Fira d'atraccions, al carrer de Carrasco i Formiguera, des de Sant Juli fins al camí Vell de Sabadell. També des del camí Vell de Sabadell fins al passeig Francesc Macià.

Talls de carrers puntuals

Dimecres, 28 de juny
- A partir de dos quarts de set de la tarda, amb motiu del seguici, es tallarà la circulació a l'avinguda de Cerdanyola (des del passeig de Torreblanca). Al carrer de Francesc Moragas es desviarà la circulació pel carrer Dos de Maig i quedarà tallada al trànsit la Rambla del Celler fins dos quart de deu de la nit.

Dijous, 29 de juny
- A partir de dos quarts de sis de la tarda, amb motiu del seguici de Sant Pere, es tallaran els carrers del recorregut: la Rambla del Celler, el carrer de Francesc Moragas, l'avinguda de Rius i Taulet, l'avinguda de Catalunya, la plaça de Sant Pere, el carrer Major i la plaça d'Octavià.

Divendres, 30 de juny
- Entre les sis de la tarda i tres quarts de deu de la nit, la baixada de carros obligarà a tallar la circulació de l'avinguda de Francesc Macià, en els dos sentits de la marxa, i la Rambla del Celler, a la cruïlla amb Francesc Macià.

- A partir de dos quarts de nou del vespre, el Correfoc infantil desfilarà per la plaça d'Octavià, el carrer de Plana de l'Hospital, el carrer de la Fàbrica, el carrer de Santa Anna, el carrer de Castillejos, el carrer de Sant Martí, el carrer de Sabadell, la plaça de Sant Pere, l'avinguda Catalunya, l'avinguda de Rius i Taulet, la plaça dels Quatre Cantons, el carrer de Gorina i el carrer de Santiago Rusiñol i la plaça d'Octavià. Aquests carrers quedaran tallats al trànsit durant la celebració d'aquesta activitat.

Dissabte, 1 de juliol
- A partir de les sis de la tarda, la cercavila dels gegants obligarà a tallar al trànsit la plaça de la Vila, la Rambla del Celler, el carrer de Sant Bonaventura, el carrer Xerric, la plaça de Barcelona, el carrer de Sant Antoni, el carrer de Valldoreix, el carrer de Villà, el carrer d'Àngel Guimerà, la plaça de Lluís Millet, el carrer de Valldoreix, la plaça del Doctor Galtés, l'avinguda Anselm Clavé, l'avinguda Rius i Taulet, la plaça dels Quatre Cantons, el carrer de Santiago Rusiñol i la plaça d'Octavià.

- A dos quarts d'onze de la nit, es dóna el tret de sortida del correfoc que circularà per la plaça d'Octavià, el carrer de Plana de l'Hospital, el carrer de la Fàbrica, el carrer de Santa Anna, el carrer de Castillejos, el carrer de Sant Martí, el carrer de Sabadell, la plaça de Sant Pere, el carrer d'Enric Granados, l'avinguda Rius i Taulet, la plaça dels Quatre Cantons, el carrer de Gorina, la plaça Magí Bartralot, el carrer de Sant Ramon, la Rambla del Celler, el carrer del Carme, el carrer de Santiago Rusiñol i la plaça d'Octavià. Aquests indrets quedaran tancats al trànsit a partir de les sis de la tarda, excepte l'avinguda de Rius i Taulet , que es tallarà de les deu i cinc a les onze de la nit.

Diumenge, 2 de juliol
- A partir de les set del matí, la pedalada en BTT obliga a tallar el trànsit a l'avinguda de les Corts Catalanes fins la plaça del Rotary.

- Amb motiu del concurs d'arrossos no es podrà estacionar de set del matí a cinc de la tarda a la Rambla del Celler, des de Francesc Macià fins a avinguda Torreblanca. Tampoc no es podrà aparcar al carrer Puig i Cadafalch, des de Francesc Macià fins a l'avinguda Torreblanca. Els talls de trànsit en aquests carrers serà en els dos sentits de la marxa.

- A dos quarts de dotze del matí la matinada bastonera obligarà a tallar intermitentment el carrer de Plana de l'Hospital, el carrer de Sant Bartomeu, la plaça de Pep Ventura, el carrer de Sabadell, la plaça de Sant Pere, el carrer de l'Endavallada, la plaça dels Quatre Cantons, el carrer de Santiago Rusiñol, la plaça d'Octavià, el carrer de la Torre, l'avinguda Francesc Macià i la Rambla del Celler.

- A partir de tres quarts d'onze de la nit, el castell de focs afectarà la circulació del Parc Turó de Can Mates i les vies colindants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.