La Policia Local analitzarà l'actuació d'un agent que va reduir un ciutadà al mercat de Torre Blanca


  • Comparteix:

Moment de la immobilització del ciutadà

Moment de la immobilització del ciutadà

La Policia Local estudiarà l'actuació d'un agent que va immobilitzar un ciutadà aquest dilluns, al passeig de Torreblanca, per determinar si s'ajusta als paràmetres que pertocaven. Un vídeo que circula a les xarxes mostra la intervenció del policia i ha provocat que ERC-MES demani a l'equip de govern que aclareixi la situació.

Segons fonts municipals, l'home immobilitzat va aparcar el cotxe a la zona de càrrega i descàrrega a tocar del mercat de Torre Blanca. Arran d'aquesta infracció, l'agent va multar l'home, que hauria començat a insultar i increpar el policia mentre entrava al mercat.

Segons les mateixes fonts, quan va tornar al vehicle, l'home va continuar insultant l'agent i aquest li va demanar els papers del vehicle i la documentació. El ciutadà s'hi va negar i el policia va decidir immobilitzar-lo 'de forma proporcional' a l'espera de l'arribada de més agents.

Al ciutadà reduït se li ha obert un expedient sancionador per la via administrativa 'per falta de respecte i de consideració a un agent'. Segons les fonts municipals, existeix un testimoni que acredita aquesta versió dels fets i que s'ha posat a disposició de la policia per confirmar-la.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.