L'Ajuntament demana respecte per a l'agent que va reduir un ciutadà al mercat Torre Blanca


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, atenent els mitjans

La tinenta d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, atenent els mitjans

L'Ajuntament demana respecte per a l'agent que va reduir un ciutadà al mercat Torre Blanca aquest dilluns en una actuació gravada amb mòbil que circula per les xarxes socials. La tinenta d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Cristina Paraira, ha explicat que 'per garantir la màxima transparència' enviaran al jutjat l'informe sobre l'actuació perquè 'procedeixi de la manera que correspongui'. Paraira ha demanat prudència abans de jutjar públicament l'agent sense conèixer els fets al complet ja que les imatges que es veuen corresponen 'només a la part final de l'actuació'.

El consistori ha obert un expedient reservat per aclarir l'actuació de l'agent, que va acabar reduint un home fins a tirar-lo a terra, però per ara no s'ha obert cap expedient a l'agent, que continua treballant amb normalitat. Paraira ha defensat la feina del cos.

Cristina Paraira

Tenim una Policia Local que està al servei del ciutadà. S'ha d'intentar ser justos, esbrinar què ha passat i actuar en conseqüència.


Paraira ha assegurat que 'una detenció d'aquest tipus' no es produeix perquè sí o per aparcar malament. La tinent d'alcalde ha afegit que cal saber què va passar abans i conèixer les versions de les dues parts.

Cristina Paraira

Quan una persona no actua d'una manera correcta o cívica, la Policia Local respon en la proporcionalitat que pertoca. Si aparquem malament, no vénen i ens fan això. Tots podem pensar que hi ha alguna cosa més, que és el que ara hem d'investigar escoltant totes les versions.


Paraira ha destacat que l'agent implicat fa 'més de 30 anys' que treballa a Sant Cugat amb 'un expedient impecable'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.