Pou d'Art inaugura el curs amb dues exposicions de pintures


  • Comparteix:

La galeria ha obert ja les inscripcions per als tallers d'enguany

La galeria ha obert ja les inscripcions per als tallers d'enguany

La galeria Pou d'Art arrenca la nova temporada amb dues exposicions i nous tallers artístics. Les exposicions d'Alicia Iglesias i Judit Vidella obriran el nou curs el pròxim 18 de setembre. Pel que fa als tallers, el nou curs començarà el dia d'octubre i les inscripcions ja estan obertes.

El proper 18 de setembre, i fins el 14 d'octubre, comencen les dues exposicions que la galeria Pou d'Art proposa per aquesta nova temporada. L'artista Alicia Iglesies, amb l'exposició 'Un somni, un horitzó' expressa la seva visió del paisatge a partir de l'oli a la sala del mig de la galeria.

D'altra banda, l'artista Judit Vidella, que ja havia col·laborat en exposicions col·lectives, exposarà la mostra 'Intimitats', reflex de la seva infància i realitzada a partir de diferents tècniques.
La responsable de la galeria, Maria Fabre, encoratja a tothom a visitar aquestes dues mostres inaugurals.

Maria Fabre

L'Alicia Iglesies i la Judit Vidella exposaran a la galeria Pou d'Art amb dues mostres molt diferents en tècniques, temàtiques i prespectives


La galeria Pou d'art, també inicia el dia 1 d'octubre els tallers per aquesta nova temporada, tot i que les inscripcions per la temporada 2004-2005 ja han començat. Tant els adults com la canalla poden gaudir de tallers nous com ceràmica en horaris més amplis. Maria Fabre explica quines són les novetats per aquest nou curs.

Maria Fabre

Per aquest curs hi ha moltes novetats. Els tallers per adults s'amplien als matins i els dimecres al migdia. Els més petits podran gaudir amb tallers a partir dels 3 anys.



Des de la galeria s'espera que molta gent hi participi de les mostres inaugurals aprofitant les inscripcions. Per qualsevol consulta es poden adreçar a la galeria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.