Comença un nou curs al Casal d'Avis de Valldoreix


  • Comparteix:

El Casal d'avis de Valldoreix reprèn la seva activitat amb un nou curs carregat d'activitats com les vistes als museus i al teatre Apolo o els tallers de macramé i memòria. Les propostes començaran demà mateix, amb un sopar a base de pa amb tomàquet i una pel·lícula de cinema.

El casal d'avis de Valldoreix comença un nou curs amb noves activitats pels avis. Des de l'inici del mes de setembre es reempren l'horari habitual de 4 a 7 de la tarda. Entre les activitats previstes hi ha el sopar de pa amb tomàquet, visites a museus i al Fòrum o la tradicional zoodiacada, aquest mes dedicada al signe de Verge . Així ens ho ha explicat la coordinadora del centre, Carme Ferrer.

Carme Ferrer

Durant aquest mes seguirem amb algunes de les activitats de l'estiu com la pantomaca i tenim previst diverses sortides a museus i al teatre Apolo.


El Casal iniciarà de nou a l'octubre els tallers de català, macramé, memòria o música, tot i que les inscripcions comencen al setembre. A més estan preparant per aquest mes de setembre la Festa Major amb col·laboració amb l'Ajuntament. Per la Festa, que durarà del dia 16 fins el 19 de setembre, hi ha previst l'actuació dels 'Marxosos' i un concurs d'arròs, tal com explica la Carme Ferrer.

Carme Ferrer

El dia 16 comença la Festa Major, on podrem gaudir d'activitats com un concurs d'arròs o l'actuació dels 'Marxosos'


La primera activitat d'aquest mes comença aquest divendres dia 3 amb la pantomacada. Els avis poden portar els seus entrapans mentre gaudeixen d'una pel·lícula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.