El Club d'Escacs Sant Cugat crida el jovent a sumar-se a aquesta disciplina en el pregó de Mira-sol


  • Comparteix:

Moment del pregó

Moment del pregó

El Club d'Escacs Sant Cugat, pregoner de la Festa Major de Mira-sol, vol continuar fent història i ha animat la gent jove a sumar-se a aquesta disciplina. Amb aquest clam del president de l'entitat, Ignasi Arcusa, ha donat el tret de sortida aquest divendres la festa grossa del districte, que acull l'entitat des del 2010, quan va instal·lar-se al casal del barri. Arcusa ha avançat que la intenció és arribar a les escoles per acostar els escacs al jovent, ara que el primer equip del club ha ascendit a la Divisió d'Honor.

El Club d'Escacs Sant Cugat va néixer el 1929 sota el paraigua de La Unió i el 1950 es va constituir com a entitat. Una trajectòria que ha portat el primer equip a la màxima categoria, com ha destacat Arcusa en el pregó.

Ignasi Arcusa

Hem fet història en aconseguir pujar a Divisió d'Honor el primer equip. Estem jugant a primera divisió, la dels Messi i Ronaldo. Esperem poder fer fitxatges.


El Club d'Escacs Sant Cugat participa a diverses festes majors de la ciutat i organitza classes al Casal de Mira-sol i a la Casa de Cultura. Precisament, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor el paper de les entitats en estructurar les relacions de veïnatge.

Mercè Conesa

No ens adonem de la importància de les relacions de veïnatge, que a Mira-sol s'estructuren des de fa molts anys. S'ha de posar en valor que hi ha unes associacions que estructuren aquestes relacions de veïnatge.


Amb el pregó, que ha aplegat una àmplia representació del consistori, ha arrencat la Festa Major de Mira-sol, organitzada per la Coordinadora Sociocultural de Mira-sol i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.