La piscina del Parc Central i la de la Floresta es mullen un any més per l'esclerosi múltiple


  • Comparteix:

El salt d'una edició anterior del 'Mulla't'

El salt d'una edició anterior del 'Mulla't'

Les piscines municipals del Parc Central i de la Floresta participen aquest diumenge a partir de les onze del matí a la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple'. La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza aquesta iniciativa en suport a les persones afectades per la malaltia i a la seva investigació. L'acte central de la jornada serà a les dotze del migdia amb el salt multitudinari per la causa.

Durant la jornada es vendrà material de l'organització i es recolliran donatius. D'altra banda també s'habilitaran carrils per nedar i sumar metres per la causa.

Des del 1994, cada any la iniciativa convida tothom a 'mullar-se' en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l'aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia. A Catalunya, el Mulla't s'ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari i té el suport de més de 600 piscines arreu del país.

L'esclerosi múltiple és una malaltia del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.