El desplegament de l'estelada més gran del món engega la campanya del 'sí' de l'ANC


  • Comparteix:

La delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha desplegat aquest dissabte una estelada gegant al parc del Turó de Can Mates. Amb més de 2.500 metres quadrats, la insígnia catalana, asseguren des de la secció local, és la més gran del món. 150 voluntaris, i un nombrós públic vingut d'arreu de Catalunya, han fet possible aquesta acció que dóna el tret de sortida a la campanya del 'sí' al referèndum de l'1 d'octubre.

L'acció ha arrencat a les 17 hores i 14 minuts, i vol servir per escalfar motors per a l'acte central que l'entitat organitza per a la Diada de l'Onze de Setembre. El coordinador local de l'ANC, Josep Lluís Lliberia, ha explicat que d'aquesta manera la delegació arrenca la campanya a Sant Cugat.

Josep Lluís Lliberia

Aquesta és la manera de celebrar el començament de la campanya. Hi ha molta gent que està esperant aquesta campanya perquè el final és l'1 d'octubre.


La bandera, de 72 per 36 metres, l'han llogat a l'empresa CATsenyera.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.