La Festa Major de Mira-sol arrossega més gent i s'obre als joves


  • Comparteix:

La festa de l'escuma ha estat una de les activitats

La festa de l'escuma ha estat una de les activitats

Mira-sol ha viscut aquest cap de setmana una Festa Major més participativa que l'any anterior. La Coordinadora Sociocultural de Mira-sol, organitzadora de la festa amb l'Ajuntament, considera que la proximitat amb la Festa Major de Sant Cugat enguany no ha passat factura i que el foment d'activitats per als joves ha servit per implicar més veïns. Tot i així, de cara al futur, la Coordinadora vol fomentar la participació del col·lectiu jove i per això també demana que aquest s'impliqui més en l'organització de la celebració.



En paraules d'un dels membres de la Coordinadora Sociocultural de Mira-sol, Juan Angel de la Peña, tot i que la Festa Major ha tingut 'molt bona acollida entre el veïnat', cal que en les properes edicions el jovent de Mira-sol prengui part en els preparatius de la celebració perquè hi pugui dir la seva.

Juan Angel de la Peña

Com que volem arribar més als joves durant la Festa Major, la idea és que ells s'impliquin encara més en l'organització i que vinguin a dir què volen.


La Festa Major de Mira-sol ha mantingut les mateixes activitats que l'any anterior i, segons de la Peña, 'no s'ha vist gaire afectada per la pluja del cap de setmana'. L'actuació del raper Sho Hai, el teatre, el Sopar Popular de Carmanyola i el Karaoke de Festa Major han estat les activitats que han congregat més veïns.

Algunes de les novetats d'enguany han estat el Correfoc d'Esperit Jove que ha estat nocturn per fomentar la participació i la implicació del Banc del Temps de Mira-sol, que es va inaugurar al maig i que ha aprofitat la seva primera Festa Major per presentar-se en societat.

Els veïns tenen clar què és el que més els ha agradat de la festa.

Assistents

Està molt bé perquè ha acollit diversos jugadors. / És molt entretinguda i té moltes activitats per als infants. / M'han agradat molt els dards. / M'han agardat molt els autos de xoc.


Com l'any passat, la majoria d'activitats s'han desenvolupat al casal del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.