L'Ajuntament demana als establiments de Sant Cugat que se sumin a la campanya 'No puc esperar!'


  • Comparteix:

Una imatge de la targeta que identifica als pacients / Foto: ACCU

Una imatge de la targeta que identifica als pacients / Foto: ACCU

L'Ajuntament ha enviat més de 1.300 cartes a comerços i restaurants de Sant Cugat perquè se sumin a la campanya 'No puc esperar!' impulsada per l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya). La iniciativa es posa en marxa després que el ple mostrés el suport al projecte amb una moció institucional inicialment proposada per ERC-MES.

La iniciativa vol a facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós.

L'adhesió implica facilitar l'accés ràpid i de manera gratuïta als lavabos a aquestes persones en qualsevol lloc sempre que ho necessitin. També vol conscienciar la ciutadania sobre les malalties inflamatòries intestinals i les necessitats que tenen qui les pateixen.

Tots aquells locals que s'hi vulguin adherir han de fer la petició al portal web del projecte. La manera per identificar els locals que s'hi sumin és l'adhesiu corporatiu de la campanya, a banda de constar a la web i l'aplicació per a tauletes i mòbils de l'associació.

Els destinataris d'aquesta iniciativa són els pacients amb malalties inflamatòries intestinals com la malaltia de Crohn i colitis ulcerosa, entre d'altres, els pacients ostomitzats o colectomitzats, les persones que han estat sotmeses a cirurgia per un càncer de recte i tots aquells pacients que els metges col·laboradors amb el projecte considerin que cal incloure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.