El CAP La Mina celebra 25 anys amb la petició d'una millora de l'equipament i d'urgències pediàtriques


  • Comparteix:

Esteve Picola i Mercè Conesa, segon i tercera per l'esquerra, en l'acte dels 25 ansy del CAP La Mina

Esteve Picola i Mercè Conesa, segon i tercera per l'esquerra, en l'acte dels 25 ansy del CAP La Mina

El CAP La Mina ha celebrat aquest dimarts els 25 anys de la seva inauguració amb la demanda de Sant Cugat que el centre ofereixi urgències pediàtriques 24 hores els set dies de la setmana i una reforma de l'espai. Per celebrar el quart de segle, el CAP acull una mostra fotogràfica amb alguns dels moments més destacats de l'evolució del centre en el transcurs d'aquests 25 anys d'història.

En l'atenció als mitjans, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor la tasca que els centres d'atenció primària duen a terme a Sant Cugat. Tot i això, Conesa ha reiterat peticions en matèria de salut a la Generalitat com la remodelació del CAP La Mina i un servei d'urgències pediàtriques 24 hores els set dies de la setmana, tal com va aprovar el ple recentment.

L'alcaldessa explica que ja n'han parlat amb el nou gerent de l'Àmbit Metropolità Nord de Barcelona del CatSalut de la Generalitat, Lluís Franch.

Mercè Conesa

Ens hem assegut amb el nou responsable de la regió per posar sobre la taula les principals millores que necessita la ciutat. Quan tinguem el consens i l'acord, les anunciarem.


El CAP La Mina i la resta de centres d'atenció primària de la ciutat estan gestionats per Mútua Terrassa. El seu director general, Esteve Picola, ha explicat en quin punt està la demanda de tenir urgències pediàtriques les 24 hores del dia a Sant Cugat que s'ha fet a la Generalitat.

Esteve Picola

La necessitat hi és i l'economia ens permetrà posar més serveis. Per ara, no hi ha cap concreció però la demanda està sobre la taula.


Franch no ha fet declaracions als mitjans de comunicació, tot i assistir a la celebració dels 25 anys del CAP La Mina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.