Els taxistes faran una jornada d'aturades a l'àrea metropolitana de Barcelona el 27 de juliol


  • Comparteix:

El servei del taxi preveu una aturada el 27 de juliol / Foto: ACN

El servei del taxi preveu una aturada el 27 de juliol / Foto: ACN

Elite Taxi ha convocat una jornada d'aturades de 24 hores que afectarà Barcelona i la seva àrea metropolitana el 27 de juliol en comptes del 31 de juliol, com estava previst inicialment. Elite ha indicat que s'ha avançat la data de la mobilització per 'no perjudicar greument els usuaris' en un dia d'operació sortida i tornada de vacances com és el 31.

Els taxistes han batejat la vaga com a 'Operació de la Serna' i faran marxes lentes per col·lapsar les infraestructures de Foment com l'aeroport del Prat i el port de Barcelona. Els taxistes reclamen que el ministre de Foment espanyol, Íñigo de la Serna, els rebi per negociar. Una de les principals reivindicacions és que es compleixi la llei que estableix una autorització de VTC per cada 30 llicències de taxi.

Les mateixes fonts d'Elite han denunciat que el ministre no els vol atendre i han assenyalat que si es col·lapsa l'aeroport o el port potser els farà cas. També han indicat que el 27 de juliol decidiran si convoquen una vaga indefinida amb l'objectiu d'afectar els punts estratègics que depenen de Foment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.