El pregó reivindicatiu dels Pastorets de la Floresta arrenca la Festa Major


  • Comparteix:

Moment del pregó al parc del Centre Social i Sanitari de la Floresta

Moment del pregó al parc del Centre Social i Sanitari de la Floresta

Els Pastorets de la Floresta han protagonitzat aquest divendres un pregó reivindicatiu d'inici de Festa Major, que també ha recordat els inicis d'aquesta iniciativa que celebra el 25è aniversari. Sobre l'escenari, els representants de l'entitat han reclamat de nou inversions i han defensat el teixit social del districte.



El pregó ha posat sobre la taula en forma de versots equipaments com l''skateboard', el casal de joves i la biblioteca.

Els Pastorets

A la Floresta, la gent amb mobilitat reduïda ha d'estar molt ben parida. Encara no han posat la calefacció a les pistes! Tampoc no han començat el casal de joves.


D'aquesta manera, ha donat el tret de sortida la celebració, que s'allarga dos caps de setmana i està organitzada per El Senglar Cultural. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha agraït la implicació de l'associació.

Carmela Fortuny

Això no és fàcil. Implica que tothom ho faci possible d'una manera participativa i participada.


La festa, dissabte
La festa grossa florestana ofereix a les nou del matí les quartes Olimpíades bandarres, una sèrie de jocs i proves de colles que tenen lloc a les pistes poliesportives i que finalitzen amb un dinar popular. Cal inscripció prèvia i el tiquet pel dinar costa sis euros.

El parc del Centre Social i Sanitari acollirà a les quatre la sessió de micròfon obert, la tercera jornada de grafitis i el torneig de petanca.

A les deu, prendrà protagonisme la música a la plaça de Josep Playà amb els concerts de Control Zeta y sus Cholos i DJ Reggae.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.