Humana recull a Sant Cugat més de 85 tones de roba usada entre gener i juny


  • Comparteix:

Classificació de la roba recollida / Foto: Humana

Classificació de la roba recollida / Foto: Humana

Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha recollit a Sant Cugat durant el primer semestre de l'any 85.335 quilos de roba usada, dipositada als 52 contenidors instal·lats arreu de la ciutat. La dada suposa un augment del 4,24% respecte al mateix període del 2016, quan es van recollir 81.864 quilos. A Catalunya, l'entitat ha recollit entre gener i juny 2.430 tones, 106 més que l'any anterior, increment que suposa un 4,58% més.

L'ONG Humana es va fundar el 1987, promou la protecció del medi ambient a través de la reutilització del tèxtil i duu a terme programes de cooperació a l'Àfrica, l'Amèrica Llatina i l'Àsia. Gairebé un terç de la roba recollida es prepara per a la reutilització o bé per vendre-la a botigues de segona mà a l'Estat espanyol o bé a l'Àfrica, on es pot adquirir a preus de mercat amb l'objectiu de generar recursos per a la cooperació al desenvolupament.

La resta material recollit s'envia a empreses de reciclatge tèxtil si es pot reutilitzar i, si no, es fa arribar a centres de tractament de residus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.