Els jardins de Sant Francesc estrenen un circuit de salut finançat pels pressupostos participatius


  • Comparteix:

Dos dels aparells instal·lats

Dos dels aparells instal·lats

Els jardins de Sant Francesc disposen d'un nou circuit de salut destinat a 'promoure el manteniment físic i generar comunitat'. El projecte s'ha fet a proposta de la Xarxa Monestir Sant Francesc i la residència pública de gent gran Sant Cugat en els pressupostos participatius. El projecte ha costat 23.000 euros.

El circuit té nou aparells pensats per fer exercici moderat i moviments articulars. Algun dels aparells està adaptat per a persones amb discapacitat. En concret, s'hi han instal·lat una bicicleta estàtica que permet exercitar tant les cames com els braços, dues bicicletes el·líptiques per fer treball cardiovascular, un caminador aeri, màquines per fer moviments articulars, un aparell per reforçar la musculatura i un altre per fer estiraments. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha destacat que és un espai pensat per a tota la ciutadania.

Eloi Rovira

A diferència d'altres elements que hem instal·lat, aquests estan pensats per a totes les edats.


Tots els aparells s'han col·locat perquè quedin integrats als jardins de Sant Francesc en condicions de seguretat. A partir de setembre, hi haurà personal tècnic en algunes franges horàries per ensenyar el funcionament dels aparells i donar pautes als usuaris per millorar la condició física.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.