La Festa de Tardor escalfa motors amb el lema 'No perdis el tren' i amb el relleu de la comissió


  • Comparteix:

Fira d'Entitats de la Festa de Tardor / Foto: Premsa Sant Cugat

Fira d'Entitats de la Festa de Tardor / Foto: Premsa Sant Cugat

El centenari de l'arribada del ferrocarril i la renovació de la comissió organitzadora són els elements que marcaran la propera edició de la Festa de Tardor. La trobada de les entitats ja té el lema d'enguany, 'No perdis el tren', que vertebrarà el manifest de la festa. Sobre el relleu de la comissió, els actuals responsables conviden les entitats a formar part de la nova etapa amb un correu a festatardorsc@gmail.com. Els interessats poden participar-hi fins al 12 de setembre.

En un comunicat, la comissió de Festa de Tardor ha anunciat que vol fer 'un pas al costat' per deixar pas a gent 'amb ganes, idees noves i motivació'. Ho resumeix el membre del col·lectiu Jordi Casas.

Jordi Casas

Ja fa temps que veníem incedint a l'inici de la festa que havíem de renovar. És un relleu que es farà efectiu a partir de l'any que ve.


Casas també ha apuntat per on pot caminar el manifest d'enguany amb el lema 'No perdis el tren', com a teló de fons.

Jordi Casas

Es pot interpretar com una invitació a la festa, com una reivindicació per millorar el transport públic, per renovar l'estació de Renfe...


Els interessats a formar part de la nova comissió de la festa poden enviar el mail fins al 12 de setembre, quan se celebri la propera assemblea del col·lectiu a la Casa de Cultura, a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.