Applus+ continuarà gestionant l'estació d'ITV de Sant Cugat fins el 2006


  • Comparteix:

L'empresa espera poder mantenir la concessió a partir del 2007

L'empresa espera poder mantenir la concessió a partir del 2007

L'empresa Applus+ mantindrà la concessió de l'estació d'inspecció tècnica de vehicles de Sant Cugat fins al 2006. La companyia, que espera mantenir la titularitat del servei a partir del 2007, assegura que la suspensió de pròrroga de les ITV a Catalunya no afectarà les revisions dels automòbils dels conductors de la ciutat.

Applus+ ha emprès accions legals en contra de la de decisió de la Generalitat de suspendre de les pròrrogues de les ITV a Catalunya. Amb la pròrroga s'allargava el dret d'explotació de les certificacions fins al 2014 i, a canvi, les actuals concessionàries assumien un seguit d'obligacions addicionals com, per exemple, l'augment de la quota a pagar a l'administració catalana. Segons l'empresa, els recurs judicial pretén "defensar els interessos d'Applus+ juntament amb els dels seus clients, treballadors i accionistes".

L'estació d'inspecció de vehicles Sant Cugat es troba entre els 51 espais d'inspecció de vehicles afectats per la retirada de la concessió. Fonts de l'empresa han confirmat a aquesta emissora que Applus+ mantindrà el servei de totes les estacions en funcionament i els usuaris que hagin de passar la inspecció hauran de seguir el procediment habitual.

De moment, la concessió de l'estació del nostre municipi és fins l'any 2006, i des de l'empresa esperen poder mantenir la titularitat del servei també a partir del 2007.

En l'actualitat hi ha dues empreses concessionàries de serveis d'inspecció de vehicles. En el cas de les ITV, es tracta d'Applus+, del grup Agbar, i de RVSA Revisions de Vehicles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.