Veïns de plaça de Sant Pere insisteixen amb les molèsties pel soroll i olors del Mercat Vell


  • Comparteix:

El Mercat Vell va obrir portes fa un any i mig

El Mercat Vell va obrir portes fa un any i mig

Veïns residents a la plaça de Sant Pere lamenten que no s'hagin solucionat els problemes de convivència que, asseguren, generen les olors i els sorolls generats pel Mercat Vell. Els afectats han explicat a Cugat.cat que, malgrat la predisposició al diàleg dels responsables de l'espai, encara no s'han materialitzat solucions. També han afirmat que han contactat amb l'Ajuntament per abordar el tema, però no han rebut resposta. De moment no han presentat denúncies ni instàncies, però no descarten prendre accions legals si la situació no es desencalla.

Les famílies que viuen als immobles de la plaça han decidit sumar esforços per instar els responsables del mercat a pal·liar les males olors i els sorolls. L'objectiu del veïnat és, ha explicat la resident a la zona Rosa Cebrián, treballar per garantir la convivència.

Rosa Cebrián

S'ha de regir per unes normes que garanteixin la convivència. Entenem que és un negoci, però ells han d'entendre que vivim aquí.


Malgrat la crítica, Cebrián considera que el Mercat Vell ajuda a dinamitzar la zona, però que això no pot entrar en conflicte amb el descans del veïnat.

Més queixes
L'octubre passat una família del carrer d'Endevallada va interposar una querella penal contra les empreses gestores i l'enginyer de les obres del Mercat Vell per excés de soroll. L'Audiència Provincial de Barcelona (APB) va trobar indicis de delictes contra el medi ambient i falsedat documental. Actualment, continua el procés judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.