Minut de silenci a la comissaria dels Mossos i banderes a mig pal en record al policia de Gavà mort


  • Comparteix:

Imatge del minut de silencia a una comissaria dels Mossos / Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge del minut de silencia a una comissaria dels Mossos / Foto: Mossos d'Esquadra

La comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat s'ha sumat al minut de silenci que totes les dependències del cos de seguretat han realitzat aquest dissabte a les dues de la tarda en record al sergent de la Policia Local de Gavà mort com conseqüència de les ferides rebudes en un tiroteig. Tant la comissaria de la ciutat com l'ajuntament han col·locat les banderes a mig pal.

L'agent havia estat ferit el 6 de juliol junt amb el seu company de patrulla quan un home els va disparar cinc trets a tocar del tanatori del municipi. L'agressió es va produir quan els dos agents, alertats per veïns de la zona, van intentar identificar l'agressor que, després d'una persecució, va ser detingut en una zona boscosa a prop de la urbanització on vivia a Canyelles (Garraf). El sergent, de 50 anys, va ingressar el mateix dia a l'Hospital Universitari de Bellvitge amb una ferida a la mandíbula junt amb el seu company de patrulla, també ferit. Finalment va morir aquest dimecres. El consistori de Gavà ha anunciat que distingirà amb la Medalla de la Ciutat els dos agents que van intervenir en els fets.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.