Tret de sortida de les obres del vianantització al carrer de la Fàbrica


  • Comparteix:

El tram del carrer de la Fàbrica afectat

El tram del carrer de la Fàbrica afectat

Les obres de vianantització del carrer de la Fàbrica, entre el carrer de la Indústria i el carrer Plana de l'Hospital, comencen aquest dijous i duraran tres setmanes. Durant aquest temps, només es permetrà el pas a peu dels veïns de la zona. Els treballs va a càrrec de Construcciones Fertres, SL per un pressupost de 14.500 euros.

Més actuacions
Properament, d'acord amb la menor activitat a la ciutat, s'efectuaran diverses obres. Així, es construiran voreres al carrer de Vallseca entre la plaça del Doctor Garriga i de les Portadores. Aquestes obres han començat aquest dilluns i duraran tres setmanes. Són treballs a càrrec de l'empresa CiC3 SL.

Al camí de Can Pagan, davant de l'Escola la Floresta, s'arranjarà i ampliarà un tram de vorera. Els treballs comencen aquest dijous, duraran tres setmanes i aniran a càrrec de Constraula.

Finalment, també s'aprofitarà aquest període estiuenc per adaptar a l'accessibilitat cruïlles amb semàfors. HPSA efectuarà els treballs, que duraran tres setmanes i començaran aquest dijous.

A partir de dimarts de la setmana vinent es pavimentarà amb asfalt sòlid el parterre de la Casa de Cultura. Les obres, adjudicades a Asfaltos Barcino, duraran quatre dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.