Cugat.cat participa en el nou magazín d'estiu conjunt 'Connectats a l'estiu' que comença avui


  • Comparteix:

Albert Diumenjó i Pau Vázquez aportaran els continguts de Cugat.cat

Albert Diumenjó i Pau Vázquez aportaran els continguts de Cugat.cat

Cugat.cat és una de les cinc emissores locals adherides a La Xarxa que participarà al magazín matinal 'Connectats a l'estiu'. El programa començarà a emetre's aquest dilluns de nou del matí a dotze del migdia i s'allargarà fins al 8 de setembre. L'espai d'informació i entreteniment el conduirà el periodista de Ràdio Ciutat de Badalona Carles Carvajal i els continguts tindran relació amb el període d'estiu, amb temes d'actualitat, així com també amb particularitats dels municipis que hi participen.

Les emissores que produeixen 'Connectats a l'estiu' són Ràdio Ciutat de Badalona, Ràdio Sabadell, la Ràdio Municipal de Terrassa, El Prat Ràdio i Cugat.cat. Els encarregats dels apartats santcugatencs, Pau Vázquez i Albert Diumenjó, expliquen què esperen que els aporti el programa.

P. Vázquez i A. Diumenjó

Esperem fer un programa molt entretingut per descobrir coses noves de Sant Cugat i dels voltants. / És un repte, és un registre diferent al que estem acostumats i l'encarem amb moltes ganes.


L'espai radiofònic tindrà informació, entrevistes, tertúlies, connexions amb l'exterior, concursos i seccions especialitzades. També es donarà especial èmfasi a continguts específics de cada municipi.

Es tracta d'una prova pilot de La Xarxa per fer magazins territorials. Aquest estiu se'n faran quatre, a més del 'Connectats a l'estiu'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.