El Parc Turó de Can Mates estrena avui un circuit de salut


  • Comparteix:

Un circuit similar que ja està instal·lat al parc de Sant Francesc / Foto: Web Ajuntament

Un circuit similar que ja està instal·lat al parc de Sant Francesc / Foto: Web Ajuntament

Sant Cugat estrena aquest dilluns un nou circuit de salut al Parc Turó de Can Mates destinat a promoure el manteniment físic i a generar comunitat. El circuit, que inclou diversos elements gimnàstics a l'aire lliure, estarà instal·lat a la cruïlla del carrer Prat de la Riba i el carrer Josep Irla. La proposta va ser escollida en el marc del procés dels Pressupostos Participatius del 2016.

Els elements gimnàstics del circuit de salut del Parc del Turó de Can Mates són una bicicleta estàtica, dues bicicletes el·líptiques, un corredor aeri, uns pedals de mà, una roda d'estiraments i torsió corporal, un banc pectoral doble i una escala horitzontal, i també un aparell inclusiu, per a persones amb mobilitat reduïda.

La instal·lació és de característiques similars a la que hi ha també des de fa poc al Parc de Sant Francesc.

Aquests elements estan pensats perquè els adults actius, a partir de 14 anys, puguin mantenir la condició física. Alguns dels aparells són adequats per recuperar-se de lesions, ja que permeten fer estiraments i moviments de torsió del cos i d'articulacions sense haver de realitzar moviments bruscos.

Pressupostos participatius 2016
Els primers pressupostos participatius impulsats per l'Ajuntament han permès els santcugatencs decidir la destinació de dos milions d'euros. Durant el procés es van presentar fins a 955 propostes i prop de 6.000 santcugatencs van participar en la votació per seleccionar els 12 projectes finals.

Pràcticament tots aquests projectes estan ja en marxa i es preveu tenir-los executats a finals d'aquest 2017. Actualment, l'Ajuntament ja treballa en la campanya del pressupost participatiu del 2018.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.