L'Ateneu proposa sessions gratuïtes dels cursos per escalfar motors per al curs 2017-2018


  • Comparteix:

L'Ateneu es troba a la Casa Jaumandreu / Foto: Ateneu

L'Ateneu es troba a la Casa Jaumandreu / Foto: Ateneu

L'Ateneu Santcugatenc engega aquest setembre el curs amb tastos gratuïts dels cursos que ofereix durant tot l'any. Així, els interessats podran assistir a una sessió dels tallers de ioga, dansa amb nadons, cinema i literatura. Per participar-hi, cal inscriure's prèviament al web de l'Ateneu. La formalització de les inscripcions per als cursos d'octubre a desembre es podrà fer a partir del 6 de setembre.

Més activitats
L'equipament acull el dimarts 5 de setembre a les set de la tarda la presentació del llibre 'Per defensar la democràcia... referèndum', a càrrec de l'autor, Pau Miserachs.

El dia 14 s'inaugurarà l'exposició de dibuix 'Pedra, fum i boira', del dibuixant Andreu Riba. Es podrà veure fins l'11 d'octubre.

Carme Serradell presentarà el llibre 'Ningú li havia dit que seria ell qui pagaria la hipoteca' dijous 21 de setembre a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.