Avancen les converses per comprar el xalet de l'avinguda Cerdanyola i convertir-lo en equipament


  • Comparteix:

El xalet és de titularitat privada i l'Ajuntament el vol comprar

El xalet és de titularitat privada i l'Ajuntament el vol comprar

Les converses per comprar el xalet ubicat a una de les cantonades de l'avinguda de Cerdanyola amb el passeig de Torreblanca avancen a bon ritme entre l'Ajuntament i el propietari de la casa, ha explicat a Cugat.cat el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Hisenda, Damià Calvet. L'objectiu de l'equip de govern és transformar aquest immoble en un equipament municipal per al barri, com ja havien avançat al desembre passat durant la sessió plenària d'aquell mes. Calvet es mostra confiat que la compra o l'acord estarà tancat abans d'acabar aquest any.

L'Ajuntament va anunciar a finals de l'any passat la suspensió de llicències de l'immoble, acció que impedia que el propietari de la finca pogués fer cap tipus d'obra o enderroc, com tenia planejat. Davant aquesta situació, l'equip de govern va començar unes negociacions amb la propietat per quedar-se el xalet.

Calvet defensa l'operació perquè assegura que els veïns del barri del Monestir-Sant Francesc senten seu aquest edifici i alhora guanyarien un nou equipament, tot i no especificar-ne l'ús que se li donaria.

Damià Calvet

És un vestigi d'una altra època que el barri nota, creu i sent que s'ha de preservar, i per tant, una vegada adquirit per part de l'Ajuntament, posaríem, prèvia rehabilitació, un equipament que vagi bé amb la voluntat que sigui utilitzat pels veïns i les associacions del barri. No hi ha encara un ús definit, però el que si que hi ha és la voluntat que es pugui preservar i esdevenir un equipament per al barri.


El titular d'Urbanisme ha remarcat que el xalet no és un edifici catalogat ni protegit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.