El FS Sant Cugat estrena el Pavelló de La Guinardera


  • Comparteix:

Les noves instal·lacions de la Guinardera

Les noves instal·lacions de la Guinardera

El primer equip del FS Sant Cugat ha estrenat aquest dilluns el nou pavelló poliesportiu de la Guinardera amb l'inici de la pretemporada. El grup que aquest any entrenarà Manel Muñoz és la primera de les tres entitats desplaçades a aquesta nova zona esportiva que trepitjarà les instal·lacions. Els altres clubs que utilitzaran el nou pavelló són el Volei Sant Cugat i l'Escola de Patinatge Artístic.

Els vermell-i-negres comencen una nova etapa després del canvi d'entrenador a final de la darrera temporada, al que se suma el canvi d'instal·lació després diverses temporades jugant al pav3 de la Rambla del Celler. Manel Muñoz, el nou entrenador del conjunt santcugatenc, creu que un dels reptes serà arrossegar el públic cap a La Guinardera.

Manel Muñoz

Els dies de partit s'haurà d'arrossegar públic fins a La Guinardera. No és el mateix. Són molts anys jugant a la Rambla del Celler, uns hàbits creats, uns horaris que més o menys tothom coneixia i ara haurem d'adaptar-nos, la gent també. A veure si amb el joc, fent bons partits comencem a portar gent cap allà i a emplenar la nova instal·lació


L'alcaldessa Mercè Conesa destaca la importància que tindrà la nova instal·lació per a la ciutat, i el benefici que poden treure les entitats desplaçades de les noves instal·lacions.

Mercè Conesa

El Pavelló de la Guinardera és un equipament importantíssim per donar sortida a les demandes esportives de la ciutat. Crec que el futbol sala podrà gaudir d'un equipament de primer nivell, i per tant espero que en pugin fer un bon ús i que estiguin molt satisfets.


El pavelló de la Guinardera està distribuït en tres pistes de joc en posició transversal, sis vestidors amb una superfície total de més de 3.000 metres quadrats. El cost total de l'equipament ha ascendit a més de 4,3 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.