L'ANC ja té plens dos dels cinc autobusos reservats per a la Diada


  • Comparteix:

Imatge de la Diada de l'any passat a Barcelona

Imatge de la Diada de l'any passat a Barcelona

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Sant Cugat té plens dos dels cinc autobusos que ha reservat per desplaçar-se fins a Barcelona per a la concentració de l'Onze de Setembre. L'entitat espera un creixement en el nombre d'inscrits en les properes setmanes per omplir els trams 110, 111 i 112, assignats al Vallès Occidental.

El coordinador de la delegació local de l'ANC, Josep Lluís Lliberia, ha assenyalat les dates com a principal causa del número de reserves fins ara.

Josep Lluís Lliberia

Nosaltres tenim cinc autobusos reservats. En aquests moments en tenim dos plens ja, encara ens en queden tres a la reserva. El número de reserves diàries ara és molt baix, suposem que això passa cada any, que l'intermig d'agost sempre té setmanes baixes en reserves.


A més, l'ANC vol repetir la caminada des de Collserola, que l'any passat va aplegar fins a 200 persones. La proposta de l'entitat per aquest any és sortir des de Can Calders i arribar fins als Jardinets de Gràcia, on s'agrupen els trams corresponents al Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.