La ciutat encara la recta final de les obres executades aquest estiu


  • Comparteix:

L'Ajuntament aprofita aquest mes d'estiu per executar algunes obres de millora de la ciutat i minimitzar així l'afectació en el trànsit i la mobilitat. Aquesta setmana, s'ultimen bona part dels treballs que afecten, entre d'altres, al passeig de Francesc Macià, el passeig de Valldoreix i el carrer de Vallseca.

Afectacions aquesta setmana

Passeig de Valldoreix En aquesta via s'ha executat la renovació del clavegueram i s'ha formigonat la zona. Està pendent de reasfaltar, que està previst que es faci aquesta setmana.

Carrer de Vallseca, entre les places de Doctor Garriga i la de les Portadores. S'ha fet de nou la vorera per facilitar un accés més segur a l'escola Ciutat d'Alba. Les obres estan gairebé acabades, però aquesta setmana s'asfaltarà.

Passeig de Francesc Macià Les obres de vianantització del carrer de la Creu obligaran a tallar el trànsit de vehicles a la cruïlla amb el passeig durant aquest dimarts i part del dimecres. Està previst que l'afectació comenci a les vuit del matí i s'allargui fins a les tres de la tarda de dimarts. Durant aquest temps, l'accés a l'aparcament soterrat es mantindrà obert.

Obres completades

Durant aquest estiu també s'han completat les obres del carrer de Josep Irla, on s'ha construït una canodada per connectar els lavabos públics del Parc de Can Mates al clavegueram, i les del carril bici de Coll Favà, que està acabat però té pendent l'adequació d'un tram de vorera del carrer de Víctor Hugo que es farà al setembre.

A més, l'Ajuntament ha executat una cinquantena d'actuacions de millora a centres escolars. És el cas de les escoles Turó de Can Mates i Collserola, on s'han realitzat diverses actuacions de cara a acollir els cursos bolet. A l'escola Collserola s'han fet diverses intervencions per adequar i redistribuir espais i al Turó de Can Mates s'està ampliant el pati i s'ha preparat una solera per col·locar el nou espai que preveu la conselleria d'Ensenyament per acollir una o dues aules.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.