La campanya de prevenció d'incendis deixa Sant Cugat amb només un incendi remarcable en tot l'estiu


  • Comparteix:

Imatge de l'incendi que va cremar tres hectàrees de vegetació als vorals de la C-16. / Foto: Cedida

Imatge de l'incendi que va cremar tres hectàrees de vegetació als vorals de la C-16. / Foto: Cedida

La campanya de prevenció d'incendis d'enguany 'ha donat un bon resultat aquest estiu', segons l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sant Cugat. Des que es va activar el pla el darrer 15 de juny, a causa de les altes temperatures, fins a finals d'agost només s'ha registrat un incendi, el que va cremar tres hectàrees als vorals de la C-16 a finals de juny. Els resultats del pla estan per sobre de les 0,8 hectàrees que es van cremar l'estiu passat en 26 incendis, però han permès un major control de les zones forestals.

El cap d'intervenció federatiu de l'ADF, Iñaki Ferreira, considera que s'ha tingut sort amb l'aplicació de la campanya i destaca l'incendi que va afectar els Túnels de Vallvidrera.

Iñaki Ferreira

Seguim tenint un risc important perquè falta que plogui, la realitat és aquesta. La vegetació fina i la vegetació gruixuda està molt seca. A la nostra zona estem tenint molta sort, està tot molt tranquil. Van sortint petites coses, però són molt petitetes, com a més destacable l'incendi de Túnels, que va ser el més important ja que es van haver de tallar els Túnels de Vallvidrera


La campanya derivada de les altes temperatures finalitza el 15 de setembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.