L'ex membre de Demonbridge Jordi Carbonell compon una cançó en homenatge a les víctimes dels atemptats


  • Comparteix:

Jordi Carbonell, des del projecte compositiu Fryluka Musical, és l'autor de la cançó. / Foto: Jordi Carbonell

Jordi Carbonell, des del projecte compositiu Fryluka Musical, és l'autor de la cançó. / Foto: Jordi Carbonell

L'ex membre del grup santcugatenc Demonbridge, Jordi Carbonell, ha compost una cançó en homenatge a les víctimes de l'atemptat del passat 17 d'agost a Barcelona i Cambrils. La peça està composta a piano i pretén expressar el condol del compositor cap a les famílies i les víctimes de l'atropellament massiu de la Rambla, així com a les víctimes globals del terrorisme a nivell mundial.

El compositor Jordi Carbonell explica d'on va sorgir la inspiració de la cançó i el missatge que pretén transmetre amb la peça.

Jordi Carbonell

És un homentage tant a les víctimes com a les víctimes globals de la situació que s'està vivint. És com un lament per la situació que es va viure tant aquí com arreu del món. És com el meu homenatge, la meva aportació de condol al que ha viscut tant la gent, com els familiars, com les víctimes indrectes del que s'està vivint.


La cançó va néixer a 'mode terapèutic' segons afirma l'autor i pretén fer-la arribar als seus cercles més propers, però 'en cap moment pretén considerar-la com una mena de publicitat del seu treball', afirma. La peça està disponible a les xarxes socials de l'autor i al seu compte de YouTube.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.