L'Ajuntament posa en marxa un bus llançadora des de la Rambla del Celler fins a la ZEM de La Guinardera


  • Comparteix:

El servei començarà a funcionar dilluns que ve

El servei començarà a funcionar dilluns que ve

L'Ajuntament posarà en marxa, a partir de dilluns que ve a la tarda, un bus llançadora que farà el trajecte directe de la parada d'autobús de davant el Mercadona de la Rambla del Celler fins a la ZEM de La Guinardera. L'objectiu d'aquest bus és reforçar el servei de transport públic fins al nou pavelló esportiu, que des d'aquesta temporada acollirà els entrenaments del Futbol Sala Sant Cugat, el Volei Sant Cugat i l'Escola de Patinatge Artístic. La llançadora funcionarà de dilluns a divendres en horari de tarda.

La primera sortida serà a les a les cinc i deu de la tarda des de la parada que hi ha davant el Mercadona de la Rambla del Celler i tindrà una freqüència de pas de 30 minuts fins a les vuit i quaranta minuts, quan sortirà el darrer bus cap a la Guinardera.

Pel que fa al preu, funcionarà com les altres línies d'autobusos urbans de Sant Cugat i, per tant, seran vàlids els títols de transport habitual. Això inclou que els nens i nenes de quatre a 16 anys que siguin titulars d'un abonament de transport T16 no hauran de pagar el bitllet.

La llançadora es posa en funcionament coincidint amb l'inici de temporada dels clubs esportius i la previsió de l'Ajuntament és anar ajustant els horaris i les freqüències de pas en funció de les necessitats i de l'ús que se'n faci.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.