La Policia Local de Sant Cugat se suma a la campanya contra el càncer infantil 'Posa't al seu cap!'


  • Comparteix:

La Policia Local de Sant Cugat se suma a la campanya contra el càncer infantil engegada pels seus homòlegs a Terrassa 'Posa't al seu cap!'. Un agent del cos de seguretat s'ha rapat el cabell per donar el tret de sortida a la ciutat d'aquesta iniciativa que vol recollir fons per crear el Pediatric Cancer Center Barcelona a l'Hospital Sant Joan de Déu, un nou centre hospitalari per a la investigació i la cura del càncer infantil.

L'agent Jordi García ha explicat una de les motivacions que els ha dut a afegir-se a la inicitiva solidària.

Jordi García

A veure si la gent es solidaritza i s'afegeix a la causa al veure que també hi contribuïm els cossos i forces de seguretat.


Es tracta d'una campanya que el cos de seguretat local ha conegut a través de les xarxes socials i no ha dubtat en sumar-s'hi, com explica l'agent Miriam Longo.

Miriam Longo

Nosaltres som molt actius a les xarxes socials i vam veure a través del Facebook i del Twitter que la Policia Municipal de Terrassa feia aquesta campanya. Ens va semblar molt interessant, molt solidària, i no vam dubtar en cap moment de sumar-nos-hi.


La policia ha posat una guardiola a la comissaria per recollir els donatius de la ciutat. El 18 de setembre, coincidint amb un acte solidari que celebra a la plaça Vella de Terrassa, una representació dels agents es desplaçarà a la cocapital vallesana per fer entrega de la recaptació. El cos també ha fet una crida a participar en aquest acte on es podran fer donacions a partir de cinc euros per rapar-se els cabells, tallar-se la cabellera si medeix més de 20 centímetres, o bé fer un donatiu contra el càncer infantil.

En aquest context, la Policia Municipal de Terrassa, està fent un calendari solidari que sortirà a la venda a mitjans d'octubre i que es podrà comprar en diferents punts de venda o a través d'internet. D'altra banda també es poden fer donatius al número de compte ES36 0182 8193 6102 0167 1167.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.