Últim mes per presentar la sol·licitud d'ajudes per a l'autoocupació


  • Comparteix:

Les sol·licituds es poden fer a través del web de l'Ajuntament o de manera presencial. / Foto: ACN

Les sol·licituds es poden fer a través del web de l'Ajuntament o de manera presencial. / Foto: ACN

Comença la recta final per presentar les sol·licituds pels ajuts per posar en marxa un negoci o crear una nova empresa, que es tanquen el 30 de setembre. L'ajut consisteix en l'aportació de fins a 4.000 euros per afrontar les despesses associades a l'inici de l'activitat empresarial. El projecte del consistori té l'objectiu de fomentar l'ocupabilitat i fer front a l'atur contribuint a l'emprenedoria i es fa amb el suport econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

D'aquesta manera les persones beneficiàries podran assumir les despeses associades a l'inici de l'activitat empresarial, com la quota de cotització d'autònoms dels primers 12 mesos, la taxa municipal per a l'obertura de l'establiment i les despeses notarials, entre altres. El pla d'ajut a l'ocupació i l'emprenedoria s'emmarca dins el Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2016-2019 de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.