L'Ateneu acull una exposició de fotografies sobre la natura organitzada per l'Adenc i Caixa Sabadell


  • Comparteix:

La mostra consta de 77 imatges sobre fauna i flora d'arreu del món

La mostra consta de 77 imatges sobre fauna i flora d'arreu del món

L'Ateneu de la plaça Pep Ventura acull fins el 20 de setembre una exposició de fotografies, titulada 'Instants de Natura'. La mostra, que consta de 77 imatges d'arreu del món, és el resultat d'un concurs organitzat per l'Adenc i Caixa de Sabadell. L'exposició arriba a Sant Cugat, de la mà de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, en la segona etapa d'un recorregut itinerant que va començar a Sabadell i que la portarà per diversos municipis de tot Catalunya.

'Instants de Natura' mostra, a través de 77 fotografies, diversos aspectes del medi natural, amb la fauna i la flora d'arreu del món com a protagonistes. Les instantànies són una selecció d'entre les prop de 1.300 imatges que s'han presentat a la segona edició del concurs de fotografia de natura que organitzen conjuntament Caixa de Sabadell i l'Associació per a la Defensa i l'Estudi de la Natura (Adenc).

Després d'exposar-se inicialment a Sabadell, la mostra itinerant arriba ara a la nostra ciutat, de la mà de l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament. El màxim responsable de l'àrea, Eduard Pomar, ha expressat la seva satisfacció pel fet que dues entitats tan diferents com una caixa i una associació de defensa de la natura col·laborin per sensibilitzar la ciutadania sobre la importància del medi ambient.

Eduard Pomar

Satisfacció perquè 2 entitats tan diferents es posin d'acord per coorganitzar una exposició de sensibilització sobre la natura.


Les 77 fotografies de la mostra provenen, a banda de fotògrafs de Catalunya i la resta de l'Estat, de països com Mèxic, Alemanya o Colòmbia. Es divideixen en sis categories, entre les quals hi ha la imatge de fauna, flora i paisatge, i una categoria especial per als joves. El president de l'Adenc, Pep Monterde, explica que un dels objectius de l'exposició és fomentar l'interès per la natura que ens envolta.

Pep Monterde

L'exposició ens ajuda a despertar l'interès per l'entorn més proper i aprendre a respectar-lo.


'Instants de Natura' es pot veure fins el 20 de setembre a la sala d'exposicions de l'Ateneu de la plaça Pep Ventura. El dia 17, i en el marc de la mostra, el fotògraf Francesc Muntada organitzarà un taller de fotografia de paisatges, a dos quarts de 8 de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.