Una cantada d'havaneres dóna el tret de sortida al gruix d'activitats de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

El grup de Calafell Veles i Vents protagonitza l'acte / Foto: Veles i Vents

El grup de Calafell Veles i Vents protagonitza l'acte / Foto: Veles i Vents

La Festa Major de Valldoreix comença oficialment aquest dijous a la tarda amb l'exposició Escultors de Somnis a l'EMD i la cantada d'havaneres amb el grup Veles i Vents i rom cremat per a tothom a l'Espai Garden a les vuit del vespre. Les activitats principals de la festa es concentren des d'aquest dijous i fins diumenge, malgrat que hi ha actes programats durant tot el setembre.

El pregó, a càrrec del Club Esportiu Valldoreix, tindrà lloc aquest divendres a tres quarts de deu del vespre. Després del pregó serà el torn del concert de l'Orquestra Cimarrón, guanyadora dels premis ARC a la millor gira per Festes Majors el 2016.

Dissabte l'esport prendrà el protagonisme amb els tornejos de pàdel, volei platja i street bàsquet 3x3. Les activitats seguiran durant tota la jornada amb propostes per a totes les edats com el mercadet, la fira de brocanters i de segona mà i el taller d'art per a nens, entre d'altres, i acabarà amb el concert d'Strombers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.