La Fundació Vicente Ferrer recaptarà fons aquest divendres per construir habitatges a l'Índia


  • Comparteix:

La quarta casa es construirà a Anantapur / Foto: Web Vicente Ferrer

La quarta casa es construirà a Anantapur / Foto: Web Vicente Ferrer

El grup de voluntaris de Sant Cugat de la Fundació Vicente Ferrer organitza aquest divendres el 2n Sopar a la Fresca solidari per recaptar fons per construir habitatges a l'Índia. L'objectiu és aconseguir la recaptació suficient per construir la quarta casa a la ciutat d'Anantapur. Els assistents podran gaudir d'un sopar de cuina casolana i música en directe. L'àpat tindrà lloc al número 14 del carrer de Solsona, començarà a dos quarts de vuit de la tarda i el tiquet costa 25 euros per persona.

La representant de la fundació a Sant Cugat, Bridget Hunter, explica que compten amb diversos patrocinadors per enviar tots els diners possibles a l'Índia.

Bridget Hunter

Volem que tots els diners que recaptem amb el sopar vagin cap a l'Índia. Per això també comptem amb diversos espònsors i molta gent molt solidària que ens ajudarà a recaptar el màxim de diners possibles.


Hi ha una seixantena de tiquets i encara n'hi ha de disponibles. L'organització està buscant un possible nou emplaçament cobert per la previsió de pluja d'aquest divendres. El primer nen apadrinat i actual portaveu de la fundació a l'Estat espanyol, Lancy Dodem, assistirà a la iniciativa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.