La Xesca organitza avui una festa per celebrar el primer any d'okupació


  • Comparteix:

La Xesca va okupar el local l'agost de 2016

La Xesca va okupar el local l'agost de 2016

La Xesca celebra aquest dissabte el seu primer aniversari amb una jornada festiva. Des de les dotze del migdia i fins la mitjanit, el local del col·lectiu acollirà activitats de decoració, un dinar de pica-pica, un sopar popular, un acte polític i un torneig de tennis taula. La festa finalitzarà amb música seleccionada pels PD locals Antígones i Smarx City.

La portaveu del col·lectiu, Patrícia Gotarda, assegura que La Xesca continuarà programant activitats durant aquest curs, malgrat la sentència judicial del desallotjament.

Patrícia Gotarda

La Xesca com a col·lectiu anirà més enllà de l'espai al qual estem lligades, al casal. Podem assegurar que continuarà malgrat que es faci efectiva la sentència de desallotjament.


El 27 d'agost de l'any passat un grup de joves va okupar els baixos del número 66 de l'avinguda de Cerdanyola per crear un espai d'autogestió juvenil que es va inaugurar dies més tard.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.