El santcugatenc Guille Milkyway formarà part de l'equip de professors d'Operación Triunfo 2017


  • Comparteix:

Guille Milkyway a La Casa Azul / Foto: Elefant Records

Guille Milkyway a La Casa Azul / Foto: Elefant Records

El músic santcugatenc Guille Milkyway s'incorpora a l'equip de professors del programa de RTVE, 'Operación Triunfo 2017'. El líder de La Casa Azul ha estat anunciat com a darrer membre del professorat de l'Acadèmia i serà l'encarregat d'instruir els 16 concursants en l'assignatura de Cultura Musical.

Milkyway s'unirà a un claustre format per altres noms del món de l'espectacle i la preparació com Javier Calvo i Javier Ambrossi (interpretació), Magali Dalix (preparació física i mental), Xuan Lan (ioga) i Vicky Gómez (coreògrafa). La representant de l'Acadèmia serà Noemí Galera, qui juntament amb el jurat, format per Mónica Naranjo, Joe Pérez-Orive i Manuel Martos podrà nominar fins a quatre concursants cada setmana.

La novena edició del programa torna a TVE, després d'haver passat per Telecinco. Dels quatre nominats que siguin escollits cada setmana, els professors podran salvar un dels concursants durant una setmana més. El guanyador del concurs rebrà un premi en metàl·lic de 100.000 euros i la possibilitat de representar l'Estat espanyol al festival Eurovision 2018.

'Operación Triunfo' arrenca aquest mes i comptarà amb 16 concursants d'entre els 10.000 aspirants que es van presentar als càstings de Barcelona i Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.