El Sant Cugat va de tapes es posa en marxa amb 30 restaurants disposats a donar-se a conèixer


  • Comparteix:

Alguna de les tapes que es poden degustar

Alguna de les tapes que es poden degustar

El Sant Cugat va de tapes ha arrencat aquest dijous amb una trentena de participants. Els restauradors han preparat una proposta gastronòmica cadascun que serviran, acompanyada d'una canya o un quinto d'Estrella Damm, fins al 24 de setembre amb l'objectiu d'aprofitar l'esdeveniment per donar-se a conèixer a la ciutadania.



És la cinquena edició d'aquesta iniciativa, on hi han arribat a participar fins a una quarantena d'establiments. A més de l'oportunitat que ofereix per arribar a més públic, els restauradors també valoren el moviment de clientela que genera. Ho han explicat a Cugat.cat Toni Soriano, del Dehesa Santa Maria, i Carlos Zapata, del Némesis.

Restauradors

La promoció és una part important, el fenòmen en sí dóna un volum de venda important. / Fa només set mesos que estem oberts i creiem que és una bona oportunitat perquè provin la nostra cuina.


La iniciativa està organitzada per Gastronosfera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.