El centre Esart comença el nou curs amb més de 100 alumnes matriculats


  • Comparteix:

Alumnes de l'escola Esart / Foto: Esart

Alumnes de l'escola Esart / Foto: Esart

Esart Centre d'Estudis comença el nou curs escolar amb més de 100 matriculats i una línia addicional a primer de batxillerat. L'activitat docent al centre va començar dimarts passat, quan es va donar la benvinguda als 111 alumnes que hi ha entre els dos cursos de batxillerat que ofereix l'escola. Enguany, el curs de primer de batxillerat comptarà amb tres classes per donar cabuda als 66 estudiants que s'han matriculat, una xifra superior respecte a anys anteriors. Les classes de segon tenen 45 alumnes que finalitzaran els estudis al centre.

El Centre d'Estudis Esart va iniciar la seva activitat acadèmica el curs 2013-14 i forma els seus alumnes en el camp de les arts escèniques i música, oferint accés a titulacions universitàries oficials.

Els itineraris que ofereix el centre de la branca de batxillerats artístics són: Música, Arts escèniques, Interpretació i Dansa, Audiovisuals i Art i disseny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.