Fiscalia adverteix el grup Totmedia d'abstenir-se de publicar publicitat sobre l'1-O


  • Comparteix:

Captura de la notificació / Foto: 'Tot Sant Cugat'

Captura de la notificació / Foto: 'Tot Sant Cugat'

El grup Totmedia, amb seu a Sant Cugat, ha rebut aquest dilluns una ordre de notificació de Fiscalia en la qual adverteix l'empresa d'abstenir-se de fer publicitat i propaganda vinculada al referèndum. Dos agents de la Guàrdia Civil han fet entrega de la notificació, la qual també recorda que en cas de fer-ho de nou el grup pot incórrer en un delicte penal. L'advertiment arriba després que el diari 'El Món', que pertany a Totmedia juntament amb el 'Tot Sant Cugat', hagi publicat publicitat i propaganda del referèndum.

El grup editorial ha estat l'últim en rebre els advertiments de la Fiscalia, després que divendres passat diversos mitjans d'abast nacional també rebessin la mateixa instrucció.

En el cas del grup santcugatenc, dos agents de paisà es van presentar divendres, tot i que no van poder entregar la notificació al responsable. Com ha explicat l'adjunta de direcció de Tot Media, Laura Grau, el cos ha tornat aquest dilluns i ha fet entrega de l'escrit. En l'ordre, Fiscalia reclama que s'abstinguin de tornar a publicar publicitat i propaganda del referèndum, anul·lat pel Tribunal Constitucional (TC).

Laura Grau

Estem decidim què farem. Seguirem informant sobre el referèndum perquè per sobre de tot som un mitjà de comunicació.


L'empresa està estudiant la instrucció. Tot i així, Grau ha lamentat que es donin situacions com aquestes a mitjans de comunicació.

Laura Grau

És un moment clau per als mitjans i cal estar units i col·laborar per arribar al màxim de gent possible. Sembla que estem al passat de la dictadura.


La direcció de Cugat.cat ha expressat el seu suport i solidaritat amb el grup editorial, com també ho ha fet l'alcaldessa, Mercè Conesa, que s'ha presentat a les instal·lacions, així com ciutadans a títol individual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.