En funcionament els carregadors per a vehicles elèctrics Tesla de l'Hotel BlueBay Sant Cugat


  • Comparteix:

L'estació compta amb 12 carregadors / Foto: Tesla.com

L'estació compta amb 12 carregadors / Foto: Tesla.com

L'estació de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics Tesla instal·lada a l'Hotel BlueBay City Barcelona Sant Cugat, al polígon de Can Sant Joan, ha començat a funcionar aquesta setmana i aquest dimarts ja s'han carregat quatre cotxes. Els 12 aparells de subministrament, coneguts com a 'superchargers', permeten recarregar la bateria dels vehicles en uns 30 minuts, i cada quilowatt hora té un preu de 24 cèntims d'euro.

Tesla ja ha posat a disposició dels usuaris aquests nous punts de càrrega ràpida, específics per al Model S i el Model X de la marca, que proporcionen fins a 270 quilòmetres d'autonomia en només mitja hora.

A l'Hotel Sant Cugat també hi ha un carregador Tesla, però amb una tecnologia anterior menys ràpida. A més de Sant Cugat, també hi ha 'superchargers' a Girona, Tarragona, l'Aldea, Torrefarera i Caldes de Malavella, i properament Tesla preveu instal·lar-ne a Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.