Sant Cugat manté el programa de la Setmana de la Gent Gran en l'11a edició


  • Comparteix:

Un moment de la presentació

Un moment de la presentació

Les Olimpíades entre residències tornaran a ser un dels plats forts de la Setmana de la Gent Gran de Sant Cugat, impulsada per l'Ajuntament i la Taula de la Gent Gran. La ciutat celebrarà l'11a edició d'aquesta iniciativa, que vol celebrar el dia internacional d'aquest col·lectiu. L'objectiu de la iniciativa és crear un espai actiu i participatiu que reuneixi tant la gent gran com altres generacions en activitats destinades a promocionar l'envelliment actiu.

El taller intergeneracional 'la bufanda de la iaia', impulsat per Amics de la Gent Gran, un concert de corals, teatre i el Show de la Gent Gran completen el programa d'actes. La tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, ha detallat els objectius d'aquestes activitats.

Susanna Pellicer

Trobades intergeneracionals, mostrar les activitats dels avis i visibilitzar el missatge de l'envelliment actiu.


El representant de la Taula de la Gent Gran Juan Merino ha explicat que cal aprofitar l'oportunitat per fer més visible la gent gran i que aquest objectiu l'han de compartir tant l'Ajuntament com el propi col·lectiu.

Juan Merino

Nosaltres volem que es faci una campanya com les que es fan amb la joventut. I a la gent gran li dic: sortiu al carrer, som grans, però mantenim la societat en una part com els altres.


Programa d'activitats
Dilluns, 25 de setembre: La plaça d'Octavià acollirà a partir de les cinc de la tarda el taller 'La bufanda de la iaia', que proposa teixir una bufanda gegant entre totes les persones que vulguin participar-hi.

Dimecres, 27 de setembre: El concert de corals de gent gran es farà a les sis de la tarda a la residència Sant Cugat amb la participació de cinc formacions.

Dijous, 28 de setembre: El protagonisme serà per al teatre, amb 'Amor gairebé impossible' i 'Demana-li el divorci', a càrrec de la Companyia la Global i l'Associació de Veïns Monestir, a la Casa de Cultura.

Divendres, 29 de setembre: Les Olimpíades començaran a les onze del matí a la llar d'avis de la Parròquia i hi participen vuit residències. Per últim, el Show de la Gent Gran posarà punt final a la celebració. Hi haurà berenar per a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.