'La bufanda de la iaia' enceta amb accent solidari la Setmana de la Gent Gran


  • Comparteix:

Una vintena de iaies s'ha agrupat aquest dilluns a la plaça d'Octavià per teixir bufandes amb motiu de l'arrencada de la Setmana de la Gent Gran. Ha estat una trobada intergeneracional amb l'objectiu de crear el màxim nombre de bufandes, que serviran per aconseguir finançament per als projectes de l'entitat organitzadora, Amics de la Gent Gran. Aquesta fundació privada, a més, fa una crida al voluntariat per part de la ciutadania.

Les participants de 'La bufanda de la iaia' han subratllat que iniciatives d'aquest tipus les manté entretingudes, alhora que serveix per exercitar tant la ment com les mans.

Si es treballa es treballa el cap i les mans. / Això ens interessa. / Fa que t'animis i no t'avorreixis.


Des de l'organització, s'ha posat de relleu que aquestes activitats permeten que els usuaris 'socialitzin'. Ho ha explicat la responsable de 'La bufanda de la iaia', Júlia Paleri.

És una manera perquè la gent gran que pateix soledat socialitzi. També ens serveix per donar-nos a conèixer.


La Setmana de la Gent Gran continua fins aquest diumenge, amb la commemoració del Dia Internacional del col·lectiu, i inclourà activitats com un concert de corals, teatre i unes olimpíades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.