El Centro Castellano-Manchego proclama els Quixots, Dulcinea i Sancho de les 30es Jornades Culturals


  • Comparteix:

Els assistents al dinar del Centro Castellano-Manchego han degustat una caldereta de xai

Els assistents al dinar del Centro Castellano-Manchego han degustat una caldereta de xai

El Centro Castellano-Manchego ha distingit el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Economia i Hisenda, Damià Calvet, com a Quixot, la sòcia Pilar Valero com a Dulcinea i el director de la coral Aires de la Mancha, Miquel Garcia Gomà, com a Sancho. L'associació manxega ha proclamat les tres personalitats en un dinar típic a la seu social, en el marc de les 30es Jornades Culturals.

La proclamació dels Quixots, Dulcinea i Sancho s'ha fet en companyia d'entitats manxegues de Vilassar de Mar i Terrassa, la Federació de Cases Regionals, socis i representants de les formacions polítiques de la ciutat, amb l'absència de la CUP-PC i el PP.

El proclamat Quixot de l'any, Damià Calvet, ha rebut la distinció amb 'honor i responsabilitat' i ha destacat que els membres de l'entitat són ambaixadors de Castella-la Manxa, i a la vegada, ambaixadors de Catalunya arreu.

Damià Calvet

És tot un honor que hagin pensat en mi per ser el Quixot de l'any. Són ambaixadors de Castella-la Manxa a Catalunya, però també de Catalunya i això és molt important.


La sòcia distingida és la Pilar Valero, Dulcinea de l'any, la qual ha remarcat que l'entitat realitza 'un gran número' d'activitats durant l'any.

Pilar Valero

No m'agrada el protagonisme però ja que m'han escollit, n'estic contenta. Fan moltes activitats, manualitats, i en viure a Santa Coloma no puc venir tant com voldria.


El director de la coral de l'entitat, Miquel Garcia Gomà, ha recollit el testimoni de Sancho de l'any, i ha reconegut que se sent 'com de la família' manxega.

Miquel Pérez Gomà

Fa molta il·lusió, ja fa molts anys que dirigeixo la coral. Són molt familiars i molt entranyables. Estic molt content de ser el Sancho de l'any.


El vicepresident del Centro Castellano-Manchego, Francisco Pérez, ha destacat que l'entitat continua tirant endavant totes les activitats 'amb empenta i il·lusió' malgrat les dificultats econòmiques i de recursos personals que pateixen.

Francisco Pérez

Continuem fent les mateixes activitats que feiem, fins i tot alguna més gràcies a l'Ajuntament. Significa més fer més feina amb menys gent.


Les activitats de les 30es Jornades Culturals del Centro Castellano-Manchego van donar el tret de sortida amb el pregó a càrrec del valldoreixenc Quim Castello, aquest divendres i s'allargaran fins al 15 d'octubre amb un espectacle líric, un concurs de truites i un concert de corals, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.