El nou pàrquing de Can Cadena s'obre al públic aquest dijous


  • Comparteix:

Pàrquing de Can Cadena

Pàrquing de Can Cadena

Valldoreix obre aquest dijous, a les set del matí, el nou pàrquing de Can Cadena amb una superfície de 6.000 metres quadrats i 150 places. D'aquestes 30 són d'estacionament amb temps limitat, pensats per donar servei a la zona comercial. L'espai, amb un pressupost de 75.000 euros, té un ús provisional a l'espera de fer una urbanització definitiva de la zona.

El nou aparcament de la plaça de Can Cadena està destinat a complementar l'oferta de places que ofereix el pàrquing de l'estació FGC, molt saturat per la gran afluència de cotxes.

L'accés al nou espai es fa des de l'entrada habilitada a la rambla de Jacint Verdaguer, en el tram entre la plaça de Can Cadena i la plaça de l’Estació, mentre que la sortida esta ubicada a la carretera de Vallvidrera.

Els treballs d'adequació efectuats fins ara han consistit en el desbrossat de l'espai, els moviments de terres, l'anivellament del terreny, la delimitació de l'area amb barreres prefabricades de formigó model new jersey i la delimitació de les places.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.