Problemes a la pàgina web del cens electoral quan els ciutadans començaven a votar


  • Comparteix:

Una hora després de l'inici de les votacions, la pàgina web amb el cens electoral està donant problemes, segons ha sabut Cugat.cat. Els apoderats i presidents de les meses electorals atribueixen el fet amb una possible intervenció de la Guàrdia Civil que, segons algunes informacions, podria personar-se abans del migdia als col·legis. Centenars de santcugatencs estan presents als llocs de votacions en una jornada refrendària que s'està desenvolupant sense incidències. No obstant això, el vot universal ha decaigut ja que els responsables de les meses han optat pel sistema tradicional amb el cens manual.

Les meses s'han començat a constituir a quarts de nou del matí després que els Mossos hagin optar per no desallotjar ningú en haver centenars de persones als espais de votacions. El govern ha anunciat el vot universal perquè tothom pogués votar a qualsevol col·legi electoral a través d'un cens electrònic. Una estona després, la pàgina web hauria quedat intervinguda per la Guàrdia Civil, el que ha portat als responsables de les meses a treballar amb un cens manual on només consten els DNI.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.