Comencen les obres de vianantització dels carrers de Balmes i Sant Medir


  • Comparteix:

El carrer de Sant Medir serà exclusiu per a vianants

El carrer de Sant Medir serà exclusiu per a vianants

Les obres de vianantització dels carrers de Balmes i Sant Medir arrenquen aquest dilluns amb l'objectiu d'integrar aquests dos carrers a la xarxa vianantitzada de Sant Cugat i reduir la circulació de vehicles al centre de la ciutat. Els treballs tenen una durada prevista de tres mesos i suposaran una inversió de 455.000 euros. Aquesta actuació se suma a les vianantitzacions recents dels carrers Indústria, Castellví i de la Creu. En aquest sentit, l'Ajuntament també impulsarà la vianantització de l'avinguda de Cerdanyola.

L'objectiu d'aquesta actuació és, segons el consistori, renovar i modernitzar aquestes vies i seguir millorant la qualitat urbana de la ciutat. La mesura permetrà integrar aquests carrers a la xarxa de vianants del centre i augmentar els espais per a vianants i ciclistes.

Els treballs inclouen la instal·lació d'un nou col·lector de recollida d'aigües residuals i la renovació dels col·lectors d'aigües pluvials. Se substituirà algun tram de la xarxa d'abastiment d'aigua i se soterraran els creuaments elèctrics aeris i la xarxa de telecomunicacions. Pel que fa a l'enllumenat públic, es canviaran les lluminàries actuals per unes de noves de tipus LED. També s'hi instal·larà un sistema de control de pas perquè només hi circulin els veïns i els vehicles de càrrega i descàrrega.

Amb aquestes actuacions l'Ajuntament vol dinamitzar i revitalitzar el nucli històric com a una nova centralitat comercial, social i cultural del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.