Més de 300 empresàries es reuneixen a Sant Cugat per debatre sobre el paper de la salut a l'empresa


  • Comparteix:

La quarta edició del Women 360º Congress ha convertit aquest dijous EsadeCreapolis en un centre de debat on més de 300 empresàries han posat el focus en com ha de ser l'empresa saludable del futur. El congrés de salut, benestar i empresa per a la dona directiva i empresària s'ha convertit un any més en un espai on s'ha reivindicat el paper de la dona com a líder empresarial. A les ponències s'ha reclamat més visibilitat i s'ha fet una crida a la corresponsabilitat en l'àmbit familiar perquè les dones puguin desenvolupar les seves carreres professionals.

Un dels eixos fonamentals de la proposta és continuar treballant per a l'empoderament de la dona com ha explicat la directora del congrés, Rosa Cuscó, a Cugat.cat.

Rosa Cuscó

Creiem que la dona per estar empoderada, per tenir èxit, per liderar... ha de tenir una salut forta. Aleshores la base del congrés és empoderar les dones, donar visibilitat i parlar de salut i empresa.


Després de quatre edicions la iniciativa es consolida a Sant Cugat amb un augment de les participants.

Bateria assistents

El fet de venir al congrés ens dóna la possibilitat d'aprendre les unes de les d'altres i veure nous camins i noves possibilitats./ Sempre parlem que les dones són diferents, que treballem amb equip... i penso que no és tant així. Som molt competitives entre nosaltres i no ens ajudem tant com fem creure./ Quan ets aquí fas una càpsula i tens temps per pensar. T'emportes temes per reflexionar i intentar posar-los en pràctica./ Les dones som una xarxa que s'estén i som les que podem propulsar canvis socials importants, i això genera canvi. Recolzar-nos entre nosaltres és prioritzari per contribuir al canvi social que s'està produint.


La jornada ofereix gairebé una desena de ponències centrades en el paper de la salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.