El govern català garanteix que les noves escoles de Can Matas i la Guinardera podran començar el curs amb normalitat


  • Comparteix:

A hores d'ara, el CEIP dela Guinardera ja està acabat l'edifici del parvulari mentre que al Turó de Can Matas continuen lesobres

A hores d'ara, el CEIP dela Guinardera ja està acabat l'edifici del parvulari mentre que al Turó de Can Matas continuen lesobres

El departament d'Ensenyament i les empreses responsables de les obres garanteixen que el proper dia 15, les noves escoles del Turó de Can Matas i la Guinardera estaran a punt per començar el curs. Tot i que en el cas de Can Matas els treballs estan endarrerits, el compromís és poder començar les classes mentre s'acaben les obres. Pel que fa als accessos, l'equip de govern assegura que estaran totalment a punt per a dimecres.

Sant Cugat estrena aquest nou curs dues noves escoles de primària ubicades a les zones de nou creixement.

En el cas de l'escola de la Guinardera, el centre està a punt, i començarà aquest curs amb dues aules de P3, dues de P4 i una de P5. A l'escola del Turó de Can Matas, que acollirà de moment només P3 i P4, les obres van més endarrerides però tant la Generalitat com l'empresa constructora han garantit que estarà en condicions per començar el curs el proper dimecres dia 15. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Podem començar el curs amb bastanta normalitat.En aquesta escola hi ha hagut un problema de construcció ja els mòduls s'han retrassat però ens han dit que estarà.


Aquesta situació inquieta els pares i mares que portaran els seus fills a aquestes escoles, tot i que es mostren confiats que el curs pugui començar sense problemes. Josep Maria Querol, president de l'AMPA.

Josep Maria Querol

El dia 15 comença el curs i de moment entraran en funcionament la meitat de les aules, però hem d'estar tranquils i esperar que tot funcioni com ens han dit.


Pel que fa als accessos per arribar a totes dues escoles, un tema que preocupa als pares tant d'un centre com de l'altre, des de l'Ajuntament han garantit que estaran totalment a punt i sense problemes per començar el curs.

Recordem que les dues escoles s'han construït amb mètodes industrialitzats i prefabricats i que, de moment, començaran aquest curs només amb les aules de parvulari. El projecte preveu però que el CEIP ubicat a la Guinardera -amb un cost de1.300.000 euros- estigui totalment acabat amb les classes de primària per al proper curs 2005-2006. La de Can Matas, en canvi, no comptarà amb tots els cursos fins al període escolar 2006-2007, i el seu cost és de 1.470.942 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.